SMEROM K ĽUĎOM

smerom-k-ludom-2

SOCIAL MEDIA + SMEROM K ĽUĎOM
od 1.novembra 2016 sme BLIŽŠIE K VÁM

Milí priatelia, spoločnosť SOCIAL MEDIA www.social-media.sk
začína od 1.11.2016 spoluprácu s organizáciou Smerom k ľuďom n.o. www.smeromkludom.sk.

Spoločne pracujeme na rozvoji Regionálneho centra sociálnych služieb v Košiciach.
Od prvého novembra nás nájdete v Košiciach na Tichej ulici č. 20.

Tešíme sa na Vás.
PhDr. Peter Surovka, PhD.

oddelovačik

NOVINKA:

Milí priatelia a klienti, SOCIAL MEDIA a Smerom k ľuďom je spoločným priestorom pre celú sídelnú komunitu obce; priestorom pre rozvoj rôznych subskupín komunity s ohľadom na fakt, že jeden človek, môže byť súčasťou rôznych subskupín v priestore aj v čase, neutrálnym priestorom pre deeskaláciu komunitných napätí a konfliktov; podporou obce v oblasti komunitného rozvoja a budovania komunity. 

V komunitnom centre sa fyzickej osobe, rodine alebo skupine osôb v nepriaznivej sociálnej situácií, ktoré sú ohrozené sociálnym vylúčením, majú obmedzené schopnosti alebo možnosti sa spoločensky začleniť a samostatne riešiť svoje problémy pre zotrvávanie v segregovanej lokalite s prítomnosťou koncentrovanej a generačne reprodukovanej chudoby poskytujú sociálne služby, odborné činnosti, iné činnosti a aktivity. Sociálnu službu v komunitnom centre poskytujeme ambulantnou a terénnou formou.

Poslaním komunitného centra je prostredníctvom poskytovania komplexných sociálnych služieb, odborných činností, iných činností a aktivít prispieť k sociálnemu začleňovaniu osôb sociálne vylúčených, a to ako na individuálnej, tak aj na lokálnej úrovni. Pod sociálnym začleňovaním sa rozumie sprístupňovanie takých príležitostí a možností, ktoré sociálne vylúčeným jednotlivcom a rodinám napomôžu plne sa zapojiť do ekonomického, sociálneho a kultúrneho života v danej lokalite i v celej spoločnosti. Komunitné centrum je zamerané na napĺňanie mnohých cieľov pre dobro jednotlivca i skupín.

Tešíme sa na spoluprácu.
PhDr. Peter Surovka, PhD.

oddelovac

AK MÁTE PROBLÉM, NEVÁHAJTE NÁS KONTAKTOVAŤ!

SÍDLO SPOLOČNOSTI:
Social Media OZ
Hroncova 1
040 01 Košice

Adresa kancelárie sociálneho poradenstva:
Social Media OZ
Tichá 20
040 01 Košice

TELEFÓNNE ČÍSLA: 
+421 903 36 20 58
+421 904 66 44 90

oddelovac

KONTAKTNÝ FORMULÁR:

Vaše meno (povinné)

Vaša adresa(povinné)

Váš email (povinné)

Telefón

Predmet

Vaša správa

 

 

 

oddelovac

VY MÁTE PROBLÉM, MY POZNÁME RIEŠENIE !